tiistai 15. huhtikuuta 2014

Huhtikuu on synttäriaikaa !

Ensimmäisenä synttäripäivän saavutti Vega huhtikuun alkupuolella. Kolme vuotta tuli Vegalla silloin mittariin. Käsittämätöntä, kuinka Vegaliini on kasvanut parissa kuukaudessa kakaramaisesta hulivilistä luotettavaksi aikuiseksi.

Bimu puolestaan on tänään saavuttanut vasta neljän kuukauden iän. ”Synttärionnittelut” siis myös Bimuliinille. Synttäripäivän kunniaksi Bimu loikkasi (pienellä houkuttelulla) avoveteen vain todetakseen, että liian kylmältä tuntuu… Bimun toinen rokotus on nyt läpikäyty samoin kuin terveystarkastus. Terveeksi tyttö onneksi taas todettiin J Ruoka-annos on edelleen kasvanut, nyt nappuloita menee jo 7 dl päivässä kaikenlaisen pienen kotiruoan ja jauhelihan lisäksi. Painoa Bimulla on nyt 15,3 kg. Sekä ylä- että alaleuassa töröttää kaksi uuden-uutukaista leipähammasta.

Loppukuusta synttäripäivän tulee viettämään Jeny. Nyt meidän pikkuinen ”vaavi” on siis jo yhdeksän vuotta. Käsittämätöntä, juurihan se oli, kun Jeniliini meille vasta kotiutui! Niin se aika rientää, onneksi Jeny on saanut olla aikalailla terveenä.

 
Synttärisankarit: